Plačilo in dostava

Trgovec bo naročene izdelke dostavil uporabniku (kupcu) v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner Trgovca za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Trgovec si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje. V primeru prevzema izdelkov po poštnem povzetju plača kupec tudi poštne stroške.

Paket dostavimo najkasneje v 3 delovnih dneh. Pri naročilu do 14h, paket običajno prejmete naslednji delovni dan. 

 

Dostava po povzetju:

Ceno dostave poravnate ob prevzemu direktno pri prevozniku (Pošta Slovenije) in se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

 

Osebni prevzem:

 

Blago lahko osebno prevzamete na sedežu podjetja FiskalPhone, informacijske tehnologije, d.o.o., Mestni trg 10, 1000 Ljubljana ali na prej dogovorjenem naslovu. Za točni čas osebnega prevzema se je potrebno predhodno dogovoriti.

 

Naročene izdelke lahko plačate:

• po predračunu

• ob osebnem prevzemu 


 

Vračilo blaga:

Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov Trgovcu na kontaktni elektronski naslov, sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe. Pri tem mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov Trgovcu, v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe, šteje za sporočilo o odstopu. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov Trgovcu.

 

Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu najkasneje v roku 30-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec). Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. 

 

Za vrnjene izdelke Trgovec uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se uporabniku (kupcu) ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši Trgovec na osebni oz. transakcijski račun uporabnika (kupca).